UKLONJEN KVAR: Potrošači u delu centra grada i naselju Karaburma dobili grejanje
Foto: Shutterstock

beogradske elektrane

UKLONJEN KVAR: Potrošači u delu centra grada i naselju Karaburma dobili grejanje

Beograd -

Nakon popravljenog kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane "Dunav", svih 14 toplana i 22 kotlarnice rade u zadatom režimu, saopštili su iz "Beogradskih elektrana".

Kako su saopštili iz pomenutog preduzeća, svi toplotni izvori "Beogradskih elektrana" rade, i od 6 časova isporučuju toplotnu energiju potrošačima, a sistemskih poremećaja u proizvodnom sektoru nema, što znači da svih 14 toplana i 22 kotlarnice rade u zadatim režimima.

- Popravljen je kvar na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane "Dunav" pa je nastavljena isporuka toplotne energije potrošačima u delu centra grada i naselju Karaburma, a koji sinoć od 18 do 22 sati nisu imali grejanja, kao ni danas u jutarnjim satima - stoji u saopštenju.

Kako su dodali, drugih sistemskih poremećaja na toplovodnoj mreži nema, a potrošačima koji imaju pojedinačne reklamacije (problemi sa instalacijama u zgradama) prijavu treba da izvrše isključivo na broj telefona Dispečerskog centra - Služba za prijem reklamacije 011-20-93-011.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track