POLICAJCI UGLEDALI AUTO KOJI SE LJULJA, A KAD SU PRIŠLI NASTAO HAOS: Uhvaćeni na delu mole da se ne sazna s kim su bili
Foto: Ana Paunković

ne pitaju šta košta

POLICAJCI UGLEDALI AUTO KOJI SE LJULJA, A KAD SU PRIŠLI NASTAO HAOS: Uhvaćeni na delu mole da se ne sazna s kim su bili

Beograd -

Policija je u prethodnih desetak dana uhvatila "na delu" više od 50 ljubavnih parova kako imaju se*s u kolima po zabačenim putevima i parkovima tokom policijskog časa!

Skoro niko od tih švalera nije se bunio što mora da plati kaznu, ali su preklinjali i policajce i sudije za prekršaje da se ne sazna s kim su uhvaćeni!

Izvor iz policije kazao je da su ljubavni parovi koji su krišom imali se*s na javnom mestu tokom zabrane kretanja hvatani u nekoliko gradova Srbije, ali najviše ih je bilo u Beogradu.

- Zaticani su na nekoliko lokacija u Beogradu koje su i ranije bile stecište švalera. Tako je, na primer, patrola pre nekoliko dana u Zvezdarskoj šumi, pored puta, u mraku ugledala auto koji se ljuljao. Policajci su prišli tom autu i videli ljubavni par "u akciji". Sredovečni muškarac i njegova partnerka bili su u zanosu i nisu ni primetili policajce, pa su ovi morali da im pokucaju na prozor.

Nije teško zamisliti njihov šok na licima. Brže-bolje su se obukli i izašli iz auta - priča izvor kroz osmeh.

Oboje su, kaže on, privedeni kod dežurnog sudije za prekršaje.

- Privedeni par nije ni pitao za kaznu. Videlo se da je muškarac nervozan, pitao je policajce da li će mu rešenje o kazni biti odmah uručeno ili će biti poslato na adresu. Brinulo ga je samo da njegova porodica ne sazna gde je i s kim uhvaćen tokom policijskog časa - ispričao je sagovornik.

Prema njegovim rečima, sličan slučaj se dogodio i kod Ade Ciganlije, sa Makiške strane, nedaleko od policijskog kompleksa.

- Ljubavni par je zatečen u autu na parkingu koji se nalazi ispod nivoa puta. Policajci su primetili odškrinuta vrata na jednom automobilu i dve osobe unutra. Kad su im policajci rekli da moraju da ih privedu zbog kršenja zabrane, oboje su ih molili da ih puste. Pravdali su se da će imati velikih problema u svojim porodicama ako se sazna gde su i s kim zatečeni, ali su ipak poslati kod sudije za prekršaje - rekao je izvor.

Inače, kršenje policijskog časa kažnjava se novčano u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara, ali se ova kazna može zameniti i zatvorskom, pri čemu svaki dan proveden iza rešetaka "vredi" 1.000 dinara.

(Kurir.rs/Informer)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track