Najnovije vesti

ŽENA USRED DANA NAPALA RADNIKE GRADSKE ČISTOĆE: Pogledajte kako ih bije u centru Beograda! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PODNEĆE KRIVIČNU PRIJAVU

ŽENA USRED DANA NAPALA RADNIKE GRADSKE ČISTOĆE: Pogledajte kako ih bije u centru Beograda! (VIDEO)

Beograd

Direktor JKP Gradska čistoća Marko Popadić kaže da će podneti krivičnu prijavu protiv žene koja je napala radnike tog preduzeća danas dok su prali Šabačku ulicu na Zvezdari i dodaje da su napadnuti radnici bili veoma uznemireni, ali da su ostali pribrani.

"Drago mi je što su ostali pribrani i na nasilje nisu odgovorili nasiljem", izjavio je Popadić i dodao da će preduzeće učiniti sve da zaštiti svoje zaposlene.

Incident se dogodio oko podne kad je nepoznata žena fizički i verbalno napala radnike Gradske čistoće dok su prali ulice. Ona je tražila da prekinu sa pranjem ulice, jer se voda navodno sliva u "njen" odvod.

Vozač je ženu uputio da pritužbu može podneti pogonu Zvezdara, međutim ona je, verovatno nezadovoljna odgovorom i time što su radnici nastavili sa pranjem ulice, prišla radnicima koji rade sa crevom, počela da ih udara i naziva pogrdnim imenima. Radnici se nisu suprotstavili, već su pokušavali da se podizanjem ruku zaštite od udaraca, navedeno je u saopštenju Gradske čistoće.

Radnicima je pritekao u pomoć prolaznik, koji je uspeo da ženu odvoji od njih, ali je ona i njega počela da vređa, kao i prolaznicu koja je incident snimala mobilnim telefonom.

"Čišćenje i pranje Šabačke ulice godinama se sprovodi prema redovnom planu i programu, jer postoje svi potrebni tehnički uslovi za obavljanje ovih poslova. Do sada našem preduzeću nije stigla nijedna pritužba građana koji žive u ovoj ulici", kaže direktor i dodaje da to nije bio prvi napad na radnike Čistoće, zbog čega apeluje na sugrađane da sve primedbe koje imaju upute Info centru preduzeća.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...