Najnovije vesti

ZLATKO PUTOVAO IZ SURDUKA ZA ZEMUN, ŠOKIRAO SE KAD JE VIDEO ŠTA RADI VOZAČ BUSA: Ne mogu da verujem kako se ponaša, razbio me je
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

morao je sa svima ovo da podeli

ZLATKO PUTOVAO IZ SURDUKA ZA ZEMUN, ŠOKIRAO SE KAD JE VIDEO ŠTA RADI VOZAČ BUSA: Ne mogu da verujem kako se ponaša, razbio me je

Beograd

Zlatko Šobot, koji je putovao na liniji Surduk-Zemun rešio je da podeli svoje oduševljenje vozačem autobusa Darkom iz Šmanovca.

"Danas sam nekim poslom išao autobusom iz Surduka za Zemun i već sam došao do Galenike a supruga mi javlja da je otkazan sastanak, pa sam ostao u autobusu, gledam vozača i ljude koji putuju do Zemunskog keja, i sa istim autobusom sam se vratio za Surduk.

Imao sam vremena, dva sata opušteno gledam, slušam, ne mogu da verujem kako se ponaša vozač autobusa. Mlađi čovek neverovatno ljubazan, svakog pozdravi ko ulazi ili izlazi. Pita skoro svakog da li je hladno, da li su dugo čekali, kako su sa zdravljem, slušam ne mogu da verujem.

Onda vrhunac, u Banovcima, neka deca stoje, napolju hladno neka kišica, a vozač staje pored njih zove ih, u autobusu toplo.

Deca ulaze, ali i to nije dovoljno, vozač ne nastavlja vožnju, objašnjava svakom detetu da je sigurnije da sednu radi iznenadnog kočenja.

Neka žena ulazi, daje mu kesu sa domaćim kolačima. Sedeo sam na prvim sedištima, ne mogu da verujem svojim očima i ušima. Čovek preterano pažljiv, ima vremena za svakog pojedinično, posebno za decu.

Radi kao da mu je plata 3.000 evra, radi sa ljubavlju i pažnjom prema ljudima, naročito deci. Da smo u nekoj drugoj državi možda se ne bih čudio, ali toliko pažnje i ljubavi kod tog čoveka me je razbilo, to je bilo jako. Ovaj mladi veliki čovek se zove Darko i živi u Šimanovcima, i kad sam mu na kraju rekao koliko me je iznenadio, samo je odgovorio: “ Ja želim da ljudima dam malo pažnje i ljubavi, danas i to nešto znači. Znači, znači, hvala ti Darko bar u ime one dečice iz Banovaca koja su kisnula", stoji u objavi Televizije Zemun na Fejsbuku.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...