Izboden u leđa šrafcigerom

Hitna pomoć

Izboden u leđa šrafcigerom

Beograd -
Oko dva sata posle ponoći u Katanićevoj ulici muškarac star oko 32 godine uboden je šrafcigerom u leđa ispod lopatice, a zadobio je i hematom na glavi i prevezen je u Urgentni centar

BEOGRAD - Jedna osoba teže je povređena u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 40 minuta posle ponoći na uglu ulica Kneza Miloša i Birčaninove u Beogradu, izjavio je Marko Lutovac.

Lutovac je rekao da je motociklista, muškarac star oko 37 godina, zadobio prelome podlaktice i butne kosti i hematom oka i da je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Oko dva sata posle ponoći u Katanićevoj ulici muškarac star oko 32 godine uboden je šrafcigerom u leđa ispod lopatice, a zadobio je i hematom na glavi i prevezen je u Urgentni centar, kazao je Lutovac.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 04.50 časova na uglu ulica Bulevara Vojvode Micka i Patrisa Lumumbe povređene su dve osobe, rekao je Lutovac.

Jedna osoba stara oko 25 godina zadobio je kontuziju grudnog koša i posekotinu nadlaktice, a druga stara oko 25 godina kontuziju glave. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, naveo je Lutovac. Lutovac je rekao da je oko ponoći u Ulici Pere Segedinca povređen suvozač koji se nalazio na motoru i sa kontuzijom stopala prevezen je u KBC Zemun.

Oko 23 časa u Ulici Kneza Miloša vozač star 29 godina zadobio je kontuziju glave i grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar. Istovremeno se i u Pohorskoj ulici kod okretnice autobusa na liniji 16 dogodio saobraćajni udes i povređeni su zbrinuti na licu mesta, ali su odbili transport u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 105 intervencija od kojih 15 na javnom mestu, precizirao je Lutovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track