OTVORENO ZA GRAĐANE: Poslanička kancelarija na Voždovcu počela sa radom
Foto: Kurir

komunikacija

OTVORENO ZA GRAĐANE: Poslanička kancelarija na Voždovcu počela sa radom

Beograd -

Danas je Kancelarija za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima počela sa radom na Voždovcu.

Poslaničku kancelariju su početkom ove nedelje svečano otvorili narodni poslanik Vuk Mirčetić i predsednik Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić, a otvaranju je prisustvovalo kompletno rukovodstvo Gradske opštine Voždovac.

U obraćanju u plenumu Narodne skupštine Republike Srbije, narodni poslanik Vuk Mirčetić je govorio i o otvaranju Kancelarije za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima i tom prilikom istakao: „Znam koliko se pojedine koleginice i kolege narodni poslanici trude i da su u stalnoj komunikaciji sa građanima. Znam i koliko našim građanima, sugrađanima, komšijama znači kada mogu da nas pozovu bilo kog dana, bilo da je to radni dan ili vikend.“

Voždovac
foto: Kurir

Predsednik Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić podržala je inicijativu narodnog poslanika Vuka Mirčetića da se građanima na ovaj način omogući direktna komunikacija sa poslanicima sa Voždovca i u prostorijama njihove opštine i na taj način dodatno unapredi rad funkcionera i neposredna komunikacija.

Radno vreme Kancelarije je petkom od 12:00 do 14:00 časova, a broj telefona na koji građani mogu zakazati sastanak je: 011/245-7884.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja