Najnovije vesti

OTVORENO ZA GRAĐANE: Poslanička kancelarija na Voždovcu počela sa radom
Foto: Kurir

komunikacija

OTVORENO ZA GRAĐANE: Poslanička kancelarija na Voždovcu počela sa radom

Beograd

Danas je Kancelarija za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima počela sa radom na Voždovcu.

Poslaničku kancelariju su početkom ove nedelje svečano otvorili narodni poslanik Vuk Mirčetić i predsednik Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić, a otvaranju je prisustvovalo kompletno rukovodstvo Gradske opštine Voždovac.

U obraćanju u plenumu Narodne skupštine Republike Srbije, narodni poslanik Vuk Mirčetić je govorio i o otvaranju Kancelarije za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima i tom prilikom istakao: „Znam koliko se pojedine koleginice i kolege narodni poslanici trude i da su u stalnoj komunikaciji sa građanima. Znam i koliko našim građanima, sugrađanima, komšijama znači kada mogu da nas pozovu bilo kog dana, bilo da je to radni dan ili vikend.“

Voždovac
foto: Kurir

Predsednik Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić podržala je inicijativu narodnog poslanika Vuka Mirčetića da se građanima na ovaj način omogući direktna komunikacija sa poslanicima sa Voždovca i u prostorijama njihove opštine i na taj način dodatno unapredi rad funkcionera i neposredna komunikacija.

Radno vreme Kancelarije je petkom od 12:00 do 14:00 časova, a broj telefona na koji građani mogu zakazati sastanak je: 011/245-7884.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...