Najnovije vesti

PODELJENO 50 DEČIJIH AUTO SEDIŠTA Andrijana Kukolj: Naša stalna obaveza je da radimo na podizanju nivoa saobraćajne kulture
Foto: GO Zemun

PODELJENO 50 DEČIJIH AUTO SEDIŠTA Andrijana Kukolj: Naša stalna obaveza je da radimo na podizanju nivoa saobraćajne kulture

Beograd
15:05h

Višegodišnja akcija podele dečijih auto sedišta koju organizuje Savet za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Zemun nastavljena je 19. aprila u galerijskom prostoru Kancelarije za mlade. Pedeset dečijih auto sedišta roditeljima su uručili pomoćnik predsednika Gradske opštine Zemun Andrijana Kukolj, zamenik predsednika Skupštine i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Zemun Sava Mišković i predsednica Udruženja ''Budimo bezbedni'' Dea Đurđević.

decija auto sedista
foto: GO Zemun

''Naš cilj je da podizanjem nivoa saobraćajne kulture građani Zemuna koji prevoze mališane koriste dečija auto sedišta, što će svakako biti garant veće sigurnosti na putevima. Uostalom, naša stalna obaveza je da radimo na podizanju nivoa saobraćajne kulture i dostizanju ciljeva Strategije Republike Srbije o bezbednosti saobraćaja'', rekla je Andrijana Kukolj, koja se tom prilikom zahvalila Dei Đurđević na saradnji u svim programima i projektima koje realizuje Opština u okviru aktivnosti Saveta za bezbednosti saobraćaja na putevima.

decija auto sedista
foto: GO Zemun

Predsednica Udruženja ''Budimo bezbedni'' Dea Đurđević je istakla da je Zemun jedna od gradskih opština koja je veoma ozbiljno radi na organizaciji preventivnih akcija i koja brine o svim sugrađanima kada je reč o bezbednosti u saobraćaju, počev od mališana u vrtiću, preko školaraca i studenata, pa sve do najstarijih sugrađana koji su veoma ugroženi u saobraćaju. Narednih dana dečija auto sedišta će biti podeljena u različitim terminima, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

decija auto sedista
foto: GO Zemun

Popunjavanjem formulara koji je dostupan na sajtu opštine i u šalter sali, roditelji mogu da obezbede auto sedište za svoje dete. Kako budu pristizale prijave u toku godine, biće zakazani novi termini za podelu auto sedišta. Sa smirivanjem epidemiološke situacije Savet će krenuti sa organizacijom tribina koje će u fokus staviti bezbednost svih učesnika u saobraćaju, od pešaka do vozača.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...