U dva udesa četvoro povređenih

Hitna pomoć

U dva udesa četvoro povređenih

Beograd -
Nesreće su se dogodile na Gazeli i u Ulici Dragice Končar

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, izjavio je koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 22.20 časova na mostu "Gazela" povređene su dve osobe koje su prevezene na VMA, rekao je Lutovac.

Muškarac star oko 36 godina, vozač, zadobio je kontuziju glave i vratnog dela kičme, dok je druga muška osoba starosti oko 27 godina, putnik, imao kontuziju glave, grudnog koša, abdomena i šake, kazao je Lutovac.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 21 čas u Ulici Dragice Končar povređene su dve ženske osobe koje su prevezene na VMA, rekao je Lutovac.

Devojka stara oko 23 godine, vozač, zadobila je kontuziju glave, dok je druga ženska osoba stara oko 25 godina, koja se nalazila na mestu suvozača, imala, takođe, kontuziju glave, naveo je Lutovac.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 96 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici i astmatičari, kazao je Lutovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track