NOVI SNIMAK BAHATE VOŽNJE! Pogledajte kako vozač autobusa juri kroz crveno u Požeškoj NIJE NI PRIMETIO DEVOJČICU NA TROTOARU
Foto: Printscreen/Twitter

užas

NOVI SNIMAK BAHATE VOŽNJE! Pogledajte kako vozač autobusa juri kroz crveno u Požeškoj NIJE NI PRIMETIO DEVOJČICU NA TROTOARU

Beograd -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak bahate vožnje jednog vozača autobusa gradskog prevoza!

Na kratkom snimku koji je zabeležen juče oko 18 sati u Požeškoj ulici vidi se autobus na liniji 37 koji je u punoj brzini projurio kroz crveno svetlo u smeru ka Žarkovu. Vozač privatnog prevoznika nije primetio čak ni da se na trotoaru nalazila devojčica koja je u svakom momentu mogla da zakorači na pešački prelaz.

Snimak je inače nastao samo nekoliko dana nakon što je autobus bez kontrole uleteo na dečije igralište u zemunu kad je teško povređena dvogodišnja devojčica.

Komentari na društvenim mrežama se samo ređaju:

- Aj što glavni semafor pali crveno nego i pomoćni ima horizontalnu liniju što naznačava obavezno zaustavljanje! Valjda žurio u garažu... Ladi se pivo - napisao je jedan korisnik Tvitera.

- Stalno na ovom semaforu proleću - nadovezao se drugi korisnik.

- Dnevno vidim minimum 10 njihovih vozila kako furaju na crveno. Za njih važe neka druga pravila izgleda. Nije njihovo vozilo, a i jači su - napisala je jedna korisnica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track