00:10

Poplava Mirijevo

jaka kiša stvorila probleme

ŠOK-VIDEO! U MIRIJEVU I KRNJAČI POTOP, JEZERO NASRED ULICE: Na Autokomandi kolaps, u Gračaničkoj kolona, vozači idu unazad

Beograd -

BEOGRAD - Neverovatna količina kiše sručila se na Beograd od juče po podne do jutros u 9 časova što je izazvalo brojne probleme u saobraćaju - udese, gužve, zastoje, a sinoć i pravi kolaps na svim pravcima.

Čitavi delovi Beograda našli su se pod vodom a meteorolozi kažu da je palo čak 38 litara kiše. Goruće je bilo na Autokomandi i u Zemunu.

Mirijevo
Mirijevofoto: Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

Jutros su zabeležene gužve na Gazeli i standarno Autokomandi, ali i na Brankovom mostu.

Adria Media
foto: Adria Media TV

Na prilazu Mirijevu i u Krnjači stvorila su se prava jezera što se vidi na snimcima Beograđana objavljenim na storiju Instagram stranice Moj_beo_grad.

poplava, potop, Beograd, saobraćajni kolaps
foto: Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

RTS je jutros javio da su i tramvaji 2, 5 i 10 bili u zastoju jer je na uglu 27. marta i Starine Novaka voda nanela pesak u šine.

poplava, potop, Beograd, saobraćajni kolaps
foto: Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja na storiju istog Instagram naloga objavio je snimak iz Gračaničke ulice u samom centru Beograda u kojoj se stvorila kolona pa su vozači morali da idu unazad kako bi se iskobeljali iz tog čepa i pronašli drugo rešenje.

00:09

Kolaps u Beogradu, kolona u Gračaničkoj

Kurir.rs/Story Instagram Moj_beo_grad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track