BEOGRAD DUGO NE PAMTI OVAKAV KONCERT: Besplatno na Božidarcu za sve nostalgičare iz sedamdesetih peva Beti Đorđević
Foto: RTS Printscreen, Youtube Printscreen

Centar za obrazovanje i kulturu Božidarac

BEOGRAD DUGO NE PAMTI OVAKAV KONCERT: Besplatno na Božidarcu za sve nostalgičare iz sedamdesetih peva Beti Đorđević

Beograd -

BEOGRAD - Centar za obrazovanje i kulturu Božidarac organizuje koncert "Sedamdesete sa Beti Đorđević i prijateljima" u petak, 24. decembar, sa početkom u 20 časova u koncertnoj sali Božidarca.

Muzički vremeplov kroz sedamdesete godine pored nastupa Beti Đorđević i prijatelja upotpuniće i Hor Kralj Petar Prvi. Muzičko veče je novogodišnji poklon gradske opštine Vračar i Božidarca, a koncert će moći da se prati i onlajn, uz prethodnu prijavu.

Direktor Božidarca Vladimir Kljajić kaže da je za nama još jedna izazovna godina koja je testirala limite mnogih.

"Verujem da koncert, koji može da se prati i onlajn i fizički, daje novu mogućnost uživanja uz fantastičnu Beti Đorđević, životnim borcem sa neverovatnim glasom. Pozivamo sve da nam se pridruže ovog petka i da se makar na trenutak prepustimo hitovima i verovanju da će sledeća godina biti bolja", kaže Kljajić.

Dodaje da veruje da će Beti Đorđević sa prijateljima publiku odvesti u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadestog veka, a sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih. Umetnica je tokom svoje bogate karijere prvenstveno prepoznatljiva po šlagerima i vanvremenskom hitu "Počnimo ljubav ispočetka" koji očekuje i publiku u Božidarcu.

Pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove koji će pokrenuti publiku i spremiti ih za prazičnu groznicu koja kreće da se širi Beogradom.

Beti Đorđević
foto: RTS Printscreen, Youtube Printscreen

"Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima biće savršena prilika da zatvorimo programsku godinu i da se zahvalimo Vračarcima i drugim posetiocima Božidarca", zaključuje Kljajić.

Uvod u koncert Beti Đorđević daće hor Kralj Petar Prvi, sastavljen od bivših učenika istoimene beogradske osnovne škole. Ovaj mešoviti hor je pripremio program sastavljen od evergina i šlagerskih numera.

Ulaz je besplatan, a prijavu za online praćenje koncerta putem telefona ili kompjutera možete izvrštiti na sajtu bozidarac.rs

Prilikom realizacije programa obavezno je poštovanje svih aktuelnih epidemioloških mera, a pre svega nošenja maske u zatvorenom prostoru, poručuju iz Božidarca.

Kurir.rs/B92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track