POMOĆ OPŠTINE RAKOVICA: Sanirana šteta nakon požara u zgradi u Vukasovićevoj 15! Miloš Simić i Miličković obišli radove
Foto: Printscreen

HUMANO

POMOĆ OPŠTINE RAKOVICA: Sanirana šteta nakon požara u zgradi u Vukasovićevoj 15! Miloš Simić i Miličković obišli radove

Beograd -

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković, zajedno sa predsednikom Gradske opštine Rakovica Milošem Simićem, obišao je danas zgradu u Vukasovićevoj 15, koju je pre nekoliko dana zahvatio požar.

Oni su obišli radove na sanaciji štete koja je nastala nakon požara, koje sopstvenim sredstvima finansira Gradska opština Rakovica.

rakovica
foto: Printscreen

Miličković je u razgovoru sa stanarima naveo da je brzom reakcijom vatrogasaca izbegnuta veća šteta i da su sačuvani ljudski životi.

- Ponosan sam na vatrogasno-spasilačke jedinice, koje predanim radom štite živote, zdravlje i imovinu naših građana - rekao je Miličković.

Predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić rekao je da je lokalna samouprava odmah pritrčala u pomoć kako bi pomogla da se šteta na zgradi što pre sanira i kako bi se stvorili uslovi da se stanari što pre vrate u svoje domove.

Stambena zgrada u Vukasovićevoj 15 ima 16 stanova, a požar je izbio prošlog četvrtka u kasnim popodnevnim časovima usled kvara na elektroinstalacijama. Brzom reakcijom vatrogasaca požar je ugašen, zgrada je ostala bez struje, dok su hodnici i zajedničke prostorije ruinirane.

rakovica
foto: Printscreen

Zahvaljujuci Gradskoj opštini Rakovica hodnici su okrečeni, otklonjena je i druga šteta na zajedničkim prostorijama, dok je u saradnji sa nadležnim institucijama u zgradi ponovo puštena struja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track