RADOVI ĆE BITI GOTOVI U NAJKRAĆEM ROKU: Šapić: Obilaznica oko Beograda promeniće sliku grada!
Foto: SNS

IZBORNA KAmpanja

RADOVI ĆE BITI GOTOVI U NAJKRAĆEM ROKU: Šapić: Obilaznica oko Beograda promeniće sliku grada!

Izbori 2022. -

Završetkom ovog decenijama čekanog projekta, nećemo samo rešiti pitanje gužvi kod Geneksa, Gazele, Autokomande, Dušanovca, već će i građanima koji žive na tom potezu auto-puta biti značajno smanjena buka, kao i zagađenje koje stvaruju teška teretna i vozila u tranzitu, koja neće više prolaziti kroz centar grada, poručio je Aleksandar Šapić, kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

Šapić
foto: SNS

On je obišao završne radove na obilaznici oko Beograda u naselju Beli potok i tom prilikom istakao da je Beograd jedini grad ove veličine u Evropi koji nema definitivno rešeno pitanje teškog teretnog i tranzitnog saobraćaja, pa je samim tim ovaj projekat prioritet i mora da bude završen u najkraćem mogućem roku.

Šapić
foto: SNS

- Izuzetno je važno da se ovaj projekat završi, ne samo zbog obilaznice, već i zbog planirane izgradnje oko 200 hiljada kvadratnih metara industrijsko-komercijalnog i poslovnog prostora u nekoliko zona, koji će dodatno podići privredu, ne samo Beograda, već i cele Srbije. Biće otvorena i nova radna mesta, i sve to će bitno uticati na poboljšanje kvaliteta života naših građana. Završetkom obilaznice rešavamo decenijski problem koji smo imali. Zatvaramo 3/4 kruga oko Beograda i stičemo uslove da izgradnjom mosta na Vinči definitivno zatvorimo beogradski prsten i dobijemo obilaznicu koja priliči jednoj evropskoj metropoli, što Beograd zaista i jeste - zaključio je Šapić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track