HRABRI DEČAK (16) SE SUPROTSTAVIO HULIGANIMA: Heroj Zvezdare dobio batine braneći igralište, posetio ga predsednik opštine
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Instagram/Serbia live Beograd

apel roditeljima

HRABRI DEČAK (16) SE SUPROTSTAVIO HULIGANIMA: Heroj Zvezdare dobio batine braneći igralište, posetio ga predsednik opštine

Beograd -

Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić posetio je danas dečaka Stanka (16) koga su preksinoć povredile maloletne siledžije, jer hteo da zaštiti dečje igralište, koje su oni uništavali.

Na društvenim mrežama se pojavio strašan snimak sa nadzorne kamere na kome se vidi kako ga brutalno tuku. Srećom, hrabri dečak se dobro oseća.

"Situacija nije naivna, po dosadašnjim informacijama deca su formirala razne grupe, vrbovana po osnovnim školama, dokazuju se na Tik Toku i drugim društvenim mrežama, prerastaju u male kriminalce i spremni su na sve da bi bili pohvaljeni u grupi. Roditelji pazite na vreme!", stoji u objavi na Instagramu Gradske opštine Zvezdara pored zajedničke fotografije predsednika opštine Vladana Jeremića i hrabrog Stanka.

Incident se dogodio preksinoć oko 21.30 u naselju Vojvode Vlahovića. Huligani su palili su baklje, vređali prolaznike i uništavali dečje igralište. Stanko im se suprotstavio.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja