PUTINE, BRATE, RAČUNAJ NA NAS! Ovo je najjača BOŽIĆNA ČESTITKA SRBINA, ima pištolj, rakiju... Ovo je hit godinama (VIDEO)
Putine, brate, računaj na nas..., Foto: Printcsreen

PA ŠOU

PUTINE, BRATE, RAČUNAJ NA NAS! Ovo je najjača BOŽIĆNA ČESTITKA SRBINA, ima pištolj, rakiju... Ovo je hit godinama (VIDEO)

Beograd -

Od verovatno najlegendarnije božićne čestitke koju je nekad neko poslao Putinu i pravoslavnom narodu prošlo je sedam godina.

Ovo je bilo mnogo pre nego što su je buknuo rat između Rusije i Ukrajine. A momak iz Železnika postao je viralan obraćajući se ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Momak iz Železnika je za Badnji dan u sečenje badnjaka otišao vrlo pripremljen - sa rakijom, sekirom, pištoljem, harmonikom i drugarima. I vrlo raspoložen.

- Braći Rusima i Putinu da damo podršku - napravila je uvod zvezda klipa, a onda krenulo jako da poentira.

- Putine brate, računaj na nas. Boro, najavi nas kod Putina - obratio se svom drugaru, koji je bio muzička pratnja na harmonici.

Počelo je sa "Kaćušom" i malo igranja, da bi se nastavilo.

- Pozdrav za ceo pravoslavni svet. Putine, imaš našu podršku. Srećan ti Badnji dan i ako Bog da sutrašnji Božić. Idemo Boki, "Božić je".

Posle njegove poruke usledila je pesma Baje Malog Knindže.

Ovaj video snimak su mnogi delili na mrežama.

Kurir.rs / S. T.

Bonus video

08:19

UKRAJINA RASKIDA SVE ISTORIJSKE VEZE SA RUSIJOM? Stručnjaci: Zbog toga slave Božić 25. decembra, A SLUŽE SE I RASISTIČKIM METODAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track