Najnovije vesti

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Divlja svinja iskočila iz žbunja i jurnula na devojku BEŽALA SAM KOLIKO ME NOGE NOSE (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

užas

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Divlja svinja iskočila iz žbunja i jurnula na devojku BEŽALA SAM KOLIKO ME NOGE NOSE (FOTO)

Beograd

Velika divlja svinja ponovo je prethodne noći primećena kod Fakulteta dramskih umetnosti na Novom Beogradu!

Fotografija divlje svinje koja se opušteno šetala novobeogradskim blokovima širi se društvenim mrežama, a jedna devojka navodi da je pre nekoliko dana imala opasan susret sa tom ogromnom životinjom.

- U subotu sam oko 5 sati ujutru prolazila trotoarom pored FDU kad je iz žbunja iskočila pretpostavljam ista životinja. Nastavila sam da hodam, ali se posle 10 sekundi velikom brzinom i jako agresivno zaletela na mene. Bila je na samo 10 metara od mene. Ja sam odjurila na ulicu bežeči - navodi devojka.

Svinja
foto: Printscreen Instagram

Divlja svinja je srećom odustala od daljeg napada.

- Kad sam krenula da jurcam povukla se i otišla. Nije uopšte naivno. Neko može da nastrada nekako. Verujem da ih ima i više tu okolo i da hoće da napadnu iz straha - navodi devojka.

Dvilja svinja, podsetimo, snimljena je otprilike na istom mestu i krajem novembra. Tada je šetala pored ograde jednog gradilišta i iznenada je pred šokiranim vozačem neverovatnom brzinom izletela na ulicu.

Krdo divljih svinja pre toga prepalo je i građane koje su šetali zemunskim kejom u blizini TC "Ušće". Krdo divljih svinja trčkaralo je na stazi koja vodi ka hotelu "Jugoslavija".

Divlje svinje inače nisu retkost u Novom Beogradu. Najveća staništa divljih svinja u prestonici su na Velikom ratnom ostrvu i na levoj obali Dunava.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track