"MOŽE, AKO ĆEŠ DA ČEKAŠ ZA PARE" Rus izdaje stan na Petlovom brdu, ovim uslovom sve šokirao: Treba ti oko 4.500 € u startu
Foto: Shutterstock, Ilustracija

neverovatno

"MOŽE, AKO ĆEŠ DA ČEKAŠ ZA PARE" Rus izdaje stan na Petlovom brdu, ovim uslovom sve šokirao: Treba ti oko 4.500 € u startu

Beograd -

Kirije su od dolaska Rusa i Ukrajinaca u Srbiju drastično skočile, a sada je jedan oglas na ruskom privukao dosta pažnje.

Naime, na Fejsbuku u grupi za iznajmljivanje stanova pojavio oglas, koji je ponovo mnoge šokirao, a objavio ga je profil na kom stoji rusko ime i prezime.

Stan, Izdavanje, Beograd
foto: Printskrin/Facebook

"Petlovo brdo, 96 kvadrata, drugi sprat. Namešten, sa video nadzorom i grejanjem na gas. Klima uređaj. Cena: 650 evra, plaćanje unapred za šest meseci i depozit", napisao je ovaj stanodavac Denis P. na ruskom, koji je u ovoj grupi već nekoliko godina.

Uz oglas je objavio i fotografije stana, koji izgleda pristojno, ali je ova cena za isti previsoka. Članovi grupe primetili su da nedostaju fotografije kupatila i kuhinje, te ih je zanimalo i "na šta to liči."

"Pa za te pare kredit da se uzme od banke i otplaćuje se vlastiti stan", "Više nego strašan bezobrazluk", "Čak nema fotografije kuhinje i kupatila, da se ne vidi u kakvom je stanju", neki su od komentara ispod ovog oglasa.

"Može ako ćeš da čekaš za pare", "Teško da će i Rus da ode na Pevac za ove pare", "Jel ovo 650 po kvadratu?" "Zašto depozit ako plaća šest meseci unapred", pitali su se neki.

Svima je jasno da je reč o nerealnoj ponudi, a kada se sve sabere, kako su naveli u komentarima, "treba ti oko 4.500 evra u startu".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track