JEZIVO, POGLEDAJTE KAKO AUTOM ULEĆE U RUPU I PROPADA! Nesreća na Smederevskom putu kakva nije viđena do sada! VIDEO
Foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

umalo tragedija

JEZIVO, POGLEDAJTE KAKO AUTOM ULEĆE U RUPU I PROPADA! Nesreća na Smederevskom putu kakva nije viđena do sada! VIDEO

Beograd -

Juče ujutro se na Smederevskom putu, u Kaluđerici, dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada je automobil upao u rupu na delu puta na kom su radovi.

rupa, Kaluđerica
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Podsetimo, kako je ispričao jedan meštanin ovog dela Kaluđerice, za Žig info, problemi na ovom delu Smederevskog puta nastaju od kako su postavljene cevi koje idu od spalionice u Vinči do Konjarnika, i dodao da su meštani upoznati da u tom delu Kaluđerice postoje podzemne vode i da se plaši da će sve više biti ovakvih slučajeva.

Kaluđerica, auto upao u rupu
foto: Instagram/serbialive_beograd_rezerva

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se i snimak jutrošnje nezgode. Prema objavljenom snimku, nezgoda se desila rano jutros u 5 časova i 40. minuta. Na snimku se vidi da vozač ovog automobila nije na vreme primetio ograđeni deo puta, na kojem je nastala rupa.

00:15

Automobil upao u ogromnu rupu

Takođe, na snimku se ne vidi da ne postoji bilo kakvo upozorenje o nastalom oštećenju puta na dovoljnoj udaljenosti od iste, kako bi vozači prilagodili brzinu ili ga zaobišli.

Vozač je probao da zaustavi svoj auto, ali bezuspešno, vrlo brzo se "zakucao" u rupu koja je bila napunjena vodom. Ceo prednji kraj automobila je, praktično, propao u krater na putu.

Kurir.rs/Žig info

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track