SNIMLJENA JEZIVA SCENA U BEOGRADU: Nepoznati muškarac ušao u zgradu, a zbog ONOG ŠTO JE UNUTRA RADIO stanari u šoku (VIDEO)
Foto: Printscreen

vlada strah u zgradi

SNIMLJENA JEZIVA SCENA U BEOGRADU: Nepoznati muškarac ušao u zgradu, a zbog ONOG ŠTO JE UNUTRA RADIO stanari u šoku (VIDEO)

Beograd -

Svima je bitno da se u stambenom prostoru u kom žive osećaju sigurno. Samim tim su mnoge zgrade, kako u Beogradu, tako i u ostalim delovima Srbije, obezbeđene video nadzorom.

Naime, na Instagram stranici Moj Beograd objavljen je, u najmanju ruku, jeziv video snimak iz jedne stambene zgrade u prestonici, koji je uznemirio stanovnike ovog objekta.

Na video snimku se vidi nepoznati mladić u crnom sa kačketom na glavi, koji je ušao u zgradu u kojoj on ne stanuje. Potom je uradio nešto što je zaprepastilo stanare ove zgrade - krenuo je da izvadi nešto iz zadnjeg džepa, te su se oni pitali šta mu je bilo "na pameti", s obzirom da se uputio ka stanovima u zgradi.

00:30

Snimljena jeziva scena u zgradi u Beogradu

"Bulevar Nikole Tesle 22 Zemun, jutros oko 2 posle ponoći. Nepoznati muškarac sa kačketom je ušao u gradu (nije stanar zgrade). Kada je ušao krenuo je da izvadi nešto iz zadnjeg džepa i uputio se ka stanovima, ali je u tom trenutku komšija krenuo da prošeta psa i nepoznati muškarac je pobegao", navodi se u prvom delu objave.

Kako se dalje navodi u objavi, on je 15 minuta pre ulaska stajao na ulazu u zgradu duže od 4 minuta, probavajući šifre s namerom da otvori vrata, a tada je pored kačketa na glavi imao i kapuljaču.

"Pregledom kamera, videli smo da je 15 minuta pre ovog ulaska stajao na vratima više od 4 minuta i probavao šifre kako bi otvorio ulaz. Tada je nosio kapuljaču", glasi objava zabrinutog stanara.

Nije jasno o čemu je reč i koja je bila namera ovog zasad nepoznatog muškarca, ali snimak je definitivno uplašio stanare ove zgrade.

Kurir.rs/N.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track