PUTNICIMA NA LINIJI 73 BILO NEPRIJATNO ZBOG OVOG PRIZORA IZ BUSA: U sve umešana devojčica, a zbog njenih reči Beograđani u ŠOKU!
Foto: Zorana Jevtić

KAKO SE DANAŠNJA OMLADINA PONAŠA

PUTNICIMA NA LINIJI 73 BILO NEPRIJATNO ZBOG OVOG PRIZORA IZ BUSA: U sve umešana devojčica, a zbog njenih reči Beograđani u ŠOKU!

Beograd -

Na popularnim beogradskim Instagram stranicama pojavile su se objave u kojima je opisana poprilično neprijatna situacija iz gradskog autobusa.

Naime, devojčica na liniji 73 zauzela je četiri sedišta u autobusu i pušila paf dok joj je žena koja se našla u prevozu objašnjavala kako treba da se ponaša.

- Jako neprijatna situacija na liniji 73. Devojčica je ušla i sela na četiri mesta na jedno sedište je stavila ranac na drugo stavila noge. Kada je žena ušla i pitala ju je da se pomeri, prvo je pomerila samo noge, a onda je i ranac. Žena joj je rekla da je osnovna kultura da se ne drže na sedištima. Ona je samo ignorisala i rekla da je ostavi na miru - navodi se u objavi i dodaje:

maske, gradski prevoz, GSP
foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

- Zatim je počela da puši paf i smeje se namerno dok su neki iza dobacivali i smejali se ženi koja je sve vreme pokušavala da joj objasni kako ne treba da se ponaša. Nastavila je da se smeje i puši i govori da je ostavi na miru. Žalosno je kako se današnja deca ponašaju pogotovo prema starijima.

devojčica, bus, GSP
foto: Printskrin/Instagram/zemunske.vesti

Toakđe, gotovo svakodnevno dok se vozilo gradskim prevozom možemo da vidimo ovakve primere dece i omladine kako se ophode prema starijima. Ne samo da ne žele da ustupe mesto starijem, ngo se i bahato ponašaju.

S druge strane primetno je i da pojedine odrasle osobe ne žele da ustupe mesto majkama koje u vozilo uđu sa decom te su često primorane da stoje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track