PAS NAPAO ŽENU S MALIM DETETOM: Stanari zgrade u Mirijevu u strahu od komšijskog psa! "Bahata vlasnica ga pušta da DIVLJA!"
Foto: Shutterstock, YouTube/Dzony DJi

PROBLEM

PAS NAPAO ŽENU S MALIM DETETOM: Stanari zgrade u Mirijevu u strahu od komšijskog psa! "Bahata vlasnica ga pušta da DIVLJA!"

Beograd -

Stanari jedne zgrade u beogradskom naselju Mirijevo muku muče od kako se nedavno doselila nova komšinica!

Nova stanarka ima psa od koga svi stanari strepe, a bilo je čak i napada, s obzirom da ga gazdarica pušta da se šeta sam u zgradi i oko zgrade.

- Mirijevo, zgrada sa 17 stanova. Pre nekoliko dana u stan u prizemlju uselila se gospođa sa psom mešancem pitbul-staford-xy, ko zna koja mu je rasa još u genima. Problem za sve stanare je bahatost vlasnice koja ga pušta bez ikakakve kontrole da divlja u zgradi i oko zgrade - požalila si jedna žena, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

košinica, stanari, zgrada, pas, strah
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Ona tvrdi da je već bilo napada na prolaznike, kao i da jednu ženu umalo nije udario auto nakon što je taj pas oborio.

- Napao je i ženu s malim detetom. Na supruga i mene je kidisao juče ujutru, sreća pa smo ušli u kola. Danas me je suprug sačeo za svaki slučaj ispred zgrade, dok sam stigla pas je već ponovo bio napolju bez kontrole, pola sata se nije moglo prići ulazu. Opomenuta po ko zna koji put, pravi se luda. Zvali smo nadležne.. Pitam se da li treba da mi nasrne na ćerku koja je pred porođajem ili na unuka - ogorčona je ova žena.

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

URUŠILA SE ZGRADA NA VRAČARU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track