PAKET KOŠTA 2.500 DINARA, A KURIR HTEO DA MI NAPLATI 3.150! Beograđanka u čudu: Odmah zvala da vidi šta košta 650 dinara (FOTO)
Foto: Profimedia

POŽALILA SE

PAKET KOŠTA 2.500 DINARA, A KURIR HTEO DA MI NAPLATI 3.150! Beograđanka u čudu: Odmah zvala da vidi šta košta 650 dinara (FOTO)

Beograd -

Na beogradskoj Instagram stranici pojavila se objava u kojoj je Beograđanka napisala da je jedna kurirska služba htela da joj naplati dodatnih 180 dinara na preko poštarine.

- Kurirska služba. Stigao mi je paket sa otkupom od 2.500 dinara. Kurir mi naplaćuje sve ukupno 3.150 dinara. Pošto mi je bilo čudno pozvala sam da pitam šta košta 650 dinara. Ispostavlja se da je 430 dinara dostava, 180 dinara neki plaćeni odgovor što je zahtev pošiljaoca (što ja kao primalac nisam dužna da plaćam) - navodi se u obajvi.

kuriri
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Međutim, kako se navodi na sajtu jedne kurirske u cenu usluge prenosa pošiljke se uvek uračunavaju dopunske usluge ukoliko ih pošaljilac zahteva.

- Usluge prenosa pošiljke može platiti ili pošiljalac ili primalac shodno dogovoru, odnosno ugovorenom odnosu. U cenu usluge se uvek uračunavaju dopunske usluge ukoliko ih pošiljalac zahteva. Sve dopunske usluge se dodatno uračunavaju (dodaju) na osnovnu cenu. Ukoliko je naznačeno da dopunsku uslugu dostave plaća primalac, za koju isti odbio da plati, poštanski operator zadržava pravo da za pomenutu uslugu tereti pošiljaoca nakon vraćanja iste - navodi se u obaveštenju jedne kurirske službe.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track