MEŠTANI ČUKARICE U STRAHU ZBOG VANDALA: Grupa dečaka i devojčica uništavaju parkirane automobile! "Zapretila sam im policijom!"
Foto: Profimedia

bezobrazluk

MEŠTANI ČUKARICE U STRAHU ZBOG VANDALA: Grupa dečaka i devojčica uništavaju parkirane automobile! "Zapretila sam im policijom!"

Beograd -

Nakon gađanja autobusa jabukama, kruškama, nakon otvaranja autobusa na poseban točkić, neka deca ne prestaju sa svojim bahatim ponašanjem. Sada su na red došli automobili!

Grupa dečaka i jedna devojčica na Čukarici pokušavaju da oštete neke parkirane automobile.

- u ulici Arčibalda Rajsa grupa dečaka i čini mi se jedna devojčica ide i šutiraju automobile, pokušavaju da ih otvore i onda gađaju loptom. Kada sam ih upozorila da ću pozvati policiju opsovali su me i pobegli - navodi se u poruci uznemirene Beograđanke koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd" i dodaje:

- Ne znam da li je tužnije što što imaju možda 12-13 godina ili što su kasno napolju i rade to što rade!

klinci, vandalizam, automobili, šutiranje
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Mnogi korisnici osudili su ponašanje ove dece.

Nedavno su korisnici društvenih mreža ostali i šokirani zbog ponašanja maloletnika koji namerno otvaraju vrata autobusa na dugme koje se nalazi sa spoljne strane autobusa čime prave problem vozaču, koji da bi ponovo otvorio ili zatvorio vrata mora da napusti autobus i vrati dugme u prvobitni položaj.

Kurir.rs

Bonus video:

01:59

OPASAN TREND ŠIRI SE DRUŠTVENIM MREŽAMA: Klinci se snimaju u LUDAČKOJ VOŽNJI kroz grad - Zatvor NAJBOLJA kazna (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track