BEZOBRAZLUK NA FONTANI, BEZ IKAKVOG BLAMA! Beograđani pobesneli zbog ovog prizora: Pa devojčice nemaju ni 15 godina (FOTO)
Foto: T. Ilić

dokle više?!

BEZOBRAZLUK NA FONTANI, BEZ IKAKVOG BLAMA! Beograđani pobesneli zbog ovog prizora: Pa devojčice nemaju ni 15 godina (FOTO)

Beograd -

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se fotografija na kojoj se vide tinejdžerke koje su u jednom ugostiteljskom objektu u beogradskom naselju Fontana na Novom Beogradu podigle noge na fotelju sa sve blatnjavim čizmama.

Ovak prizor je šokirao goste lokala a ujedno ih i razbesneo ovaj bezobrazluk omladine.

- Bezobrazluk u jednom lancu restorana na Fontani. Devojčice nemaju ni 15 godina. Dignute blatnjave čizme na sto i na kožnu fotelju, bez ikakvog blama - navodi se u objavi sa fotografijom.

omladina
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Podsetimo, na društvenim mrežama se nedavno pokrenula polemika i zbog devojčice koja je na liniji 73 zauzela četiri sedišta u autobusu i pušila paf dok joj je žena koja se našla u prevozu objašnjavala kako treba da se ponaša.

- Jako neprijatna situacija na liniji 73. Devojčica je ušla i sela na četiri mesta na jedno sedište je stavila ranac na drugo stavila noge. Kada je žena ušla i pitala ju je da se pomeri, prvo je pomerila samo noge, a onda je i ranac. Žena joj je rekla da je osnovna kultura da se ne drže na sedištima. Ona je samo ignorisala i rekla da je ostavi na miru - pisalo je tada u objavi na Instagramu:

- Zatim je počela da puši paf i smeje se namerno dok su neki iza dobacivali i smejali se ženi koja je sve vreme pokušavala da joj objasni kako ne treba da se ponaša. Nastavila je da se smeje i puši i govori da je ostavi na miru. Žalosno je kako se današnja deca ponašaju pogotovo prema starijima.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

01:45

MLADI UNIŠTAVAJU SOPSTVENE ZDRAVE ZUBE ZBOGHOLIVUDSKOG OSMEHA Pilipović: Zapovest da moramo da budemo lepi je VELIKI PROBLEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track