ŠAPIĆ: Neću nijednog kupljenog odbornika da bih bio gradonačelnik
Foto: Beoinfo

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda

ŠAPIĆ: Neću nijednog kupljenog odbornika da bih bio gradonačelnik

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će se videti šta će se i da li će se nešto promeniti ali mu na današnji dan deluje da će doći do novih izbora u Beogradu.

"Ići ćemo na nove izbore ako se ne dođe do većinskog broja odbornika. Mi od njih nećemo bežati zato što je to jedan normalan proces", rekao je Šapić za TV Hepi.

On je naveo da neće da radi ništa ispod žita i neće da bude gradonačenik ni sa jednim kupljenim odbornikom.

"Biće upućen poziv odbornicima koji žele da participiraju i da kažu šta smatraju da nije dobro rađeno u Gradu ali samo onima koji nemaju antidržavnu politiku", rekao je Šapić.

On je pomenuo da će poziv, posle konačnih rezultata, biti upućen odbornicima sa liste "Mi - glas iz naroda" kao i da neće sa odbornicima liste "Srbija protiv nasilja".

Na pitanje da li će pozvati predsednika Nove Demokratske stranke Srebije Miloša Jovanovića na razgovor, on je rekao da Jovanović nije odbornik kao i da se opredilio da bude bude deo buduće koalicije Dragana Đilasa tako da "(Jovanović) više nije tema".

"Duboko verujem da ljudi koji glasaju za koaliciju NADA nisu svi za ovakvo stanje na ulici, ne žele da se odreknu Kosova, ne žele šarenu zastavu na zgradi Skupštine Grada", rekao je Šapić, navodeći da je za sinoćnje događaje adekvatan termin "majdanizacija".

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track