UOČI BOŽIĆA ŠOK SCENE IZ AUTOBUSA NA LINIJI 511: Momci uneli prase, a jedan putnik badnjak i to u KADI?! Narod šokiran! (FOTO)
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

neverovatno

UOČI BOŽIĆA ŠOK SCENE IZ AUTOBUSA NA LINIJI 511: Momci uneli prase, a jedan putnik badnjak i to u KADI?! Narod šokiran! (FOTO)

Beograd -

Tokom vožnje gradskim prevozom može se videti sve i svašta! Neki u autobusu seku nokte, neki grickaju semenke, neki sede na podu, neki piju alkohol, a dvojica momaka sada su otišla korak dalje!

Naime, na liniji 511 oni su prevozili zaklano prase, što je mnoge šokiralo.

- U jednom od najnovijih autobusa na fantastičnoj liniji 511 dva muškarca prevoze zaklano prase koje je iskr..... po podu za sve pare. Jednom je malo neprijatno pa kaže: "Imaš neku krpu da obrišem ovo malo?" Drugi odgovara: "Pa valjda su i ono Srbi i znaju da je Božić" - napisala je jedna korisnica mreže X, nekadašnjeg Tvitera.

prase, autobus
foto: Printscreen Tviter

Ovo je šokiralo mnoge korisnike, neki su čak zbijali i šale.

- Dobro je dok ne počnu da kolju prasiće u autobusu. Kako su krenuli, biće i toga - navodi se u jednom od komentara.

U autobusu na toj istoj liniji jedan putnik prevozio je badnjak u kadi!

badnjak, kada, autobus
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Ova fotografija objavljena je na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_". Ona je takođe šokirala neke korisnike, dok ima i onih koji u tome ne vide ništa sporno, već hvale one koji se trude da ispoštuju običaje.

Bonus video:

02:37

KAD SRBIN ŽELI SREĆU I NAPREDAK, ONDA RADI STVARI PRE SVITANJA! Etnolog za Kurir TV: Badnjak je sveto drvo, ne diramo ga rukama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track