JEDNA STVAR U GRADSKOM PREVOZU POSEBNO NERVIRA PUTNIKE, A SVI TO RADE: Beograđanka poludela zbog jednog putnika! Došlo mi da...
Foto: Petar Aleksić

dešava se svakodnevno

JEDNA STVAR U GRADSKOM PREVOZU POSEBNO NERVIRA PUTNIKE, A SVI TO RADE: Beograđanka poludela zbog jednog putnika! Došlo mi da...

Beograd -

Mnogi građani dok se voze gradskim prevozom, naročito kada su gužve "bace" pogled u tuđi telefon namerno ili ne, ali često se dešava.

U vozilima gradskog prevoza svakodnevno možemo da prisustvujemo raznoraznim situacijama počev od komičnih, iznenađujućih, dramatičnim svađama, a neretko se desi i da budemo akteri istih.

Građane koji se voze javnim prevozom često ume da razbesni kada neko od putnika pored njih pogleda u njihov telefon koji oni koriste tokom vožnje.

Beograđanka K. A. kaže za Kurir da dok se vozila trolejbusom sve vreme je jedan stariji čovek koji je stajao pored nje gledao u njen telefon.

trola, trolejbus
foto: Vlada Šporčić/Ilustracija

- Imam običaj da tokom odlaska na posao ujutru prelistam društvene mreže, pročitam vesti i pogledam neki klip. U prevozu nije bila tolika gužva, ali tik pored mene je stajao stariji gospodin koji je od samog ulaska u vozilo počeo da gleda u moj telefon. Krajičkom oka sam to primetila i u početku nisam reagovala. Desi se i ja da nekada slučajno bacim pogled na nečiji telefon, ali ne da gledam šta taj neko gleda ili čita na telefonu - navodi Beograđanka i dodaje:

trola, trojelbus, 22, ukidanje linija, jun 2017
foto: Vlada Sporčić

- Kako je vreme odmicalo stariji gospodin nije sklanjao pogled s mog telefona. Imala sam osećaj da čak i čita ono što sam ja posmatrala. U jednom trenutku mi je stvarno pukao film toliko da sam ga pogledala pravo u oči. On je bio toliko zagledan u moj telefon da je nastavio da gleda, ali kada je video mog oštar pogled nekako je sklonio pogled. Došlo mi je da ga pitam kako ga nije sramota da pažljivo posmatra šta neko gleda na telefonu. Toliko sam poludela zbog njegovog nevaspitanja da sam se sklonila i stala na drugo mesto.

Ona navodi i da se to često dešava u prevozu, ali da pojedine putnike izluđuje, dok se neki i ne obaziru na to.

- Kada sam se pomerila na drugo mesto primetila sam jednu ženu koja sedi pored nekog mladića. On drži telefon u ruci i ima slučalice, a ona je okrenula glavu ka njemu i uporno prati šta on radi na telefonu. Ne mogu da verujem da ima toliko nevaspitanih ljudi.

Bonus video:

00:09

Žestoka tuča u GSP autobusu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track