BEOGRAĐANKA KUPILA HLEB, PA SE ŠOKIRALA KADA JE VIDELA RAČUN: Naplatili joj veknu čak 700 dinara! Greška ili dranje? FOTO

žalila se

BEOGRAĐANKA KUPILA HLEB, PA SE ŠOKIRALA KADA JE VIDELA RAČUN: Naplatili joj veknu čak 700 dinara! Greška ili dranje? FOTO

Beograd -

Jedna Beograđanka kupila je jedan hleb u jednoj prodavnici poznatog trgovinskog lanca, a naplatili su joj četiri! Ona je to primetila tek kada je došla kući i pogledala cenu koja je zalepljena!

Njen komšija je o tome obavestio korisnike društvenih mreža.

Pekara
foto: Profimedia

- Poštovani, neka sugrađani u Beogradu obrate pažnju kada kupuju hleb i druge proizvode, na kojima je cena koju su postavili radnici, može da se desi da se opeku kao jedna komšinica - napisao je on, a njegova poruka je objavljena na storiju Instagram profila "Serbialive Beograd".

Njegova komšinica kupila je jedan hleb, a zalepili su joj cenu za četiri hleba.

- To je neko od njih svesno uradio, jer količina mora ručno da se unese. Ona, da li je bila umorna ili joj je sam račun bio visok, zbog drugih namirnica, nije odmah videla cenu po kojoj je kupila jedan hleb - navodi se u poruci.

hleb
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Dodaje se da se iznenadila kada je došla kući.

- Sad je pitanje da li radnici te prodavnice tako peglaju minuse, pa ako prođe, prođe, da li je nemar, nikad nećemo saznati. Ona se opekla, za nauk drugima - navodi se u poruci.

Priložena je i footgrafija hleba, kao i zalepljena cena, na kojoj piše "količina četiri", a cena iznosi 719,96 dinara.

U jednom komentaru oglasio se očito i radnik nekog trgovinskog lanca.

- Ništa se ne "pegla", verujte, samo je greška zaposlenog, brzina i puno obaveza. Četiri je ispod jedinice, neka gospođa ode do objekta u kome je pazarila sa računom, neka objasni da je imala jedan, a ne četiri vekni i biće izvršen povrat novca, takozvani NI nalog - navodi se u komentaru.

Bonus video:

01:21

SRPSKA PROJA NAŠLA SE NA LISTI NAJBOLJIH HLEBOVA SVETA: Srednjoškolci i domaćica iz Novog Sada napravili svetski poznat hleb

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja