"ULAZI GOSPOĐA SA DEČAKOM, ON JEDVA HODA": Dušan svedočio SCENI u gradskom autobusu koja ga je RAZBESNELA! Osvanula žestoka poruka
Foto: Zorana Jevtić

"problem je u nama"

"ULAZI GOSPOĐA SA DEČAKOM, ON JEDVA HODA": Dušan svedočio SCENI u gradskom autobusu koja ga je RAZBESNELA! Osvanula žestoka poruka

Beograd -

"Stojim u autobusu i ulazi žena sa dečakom..." počinje Dušan svoju poruku, koja je naterala sve da zapitaju gde je nestala kultura i briga za druge.

Dušana je scena iz jednog beogradskog autobusa toliko pogodila, da se javno obratio svima kroz snažnu poruku koja kruži društvenim mrežama!

- U autobusu sam, stojim, gužva je. Ulazi gospođa sa dečakom koji ima (vidno) određene zdravstvene smetnje, vodi ga sa obe ruke jer dečak jedva hoda. Da li mislite da je neko ustao i ustupio mesto dečaku? Ne! A sede deca koja su vršnjaci tom dečaku - napisao je Dušan i dodao:

maske, gradski prevoz, GSP
foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

- A znate šta je problem u celoj situaciji? Mi! Naši građani danima vode rat oko pevaljki i Beovizije. Dragi moji sugrađani, u ozbiljnom smo problemu! Apelujem da "Torlak" ili ko već, napravi vakcinu kojom će u sve nas ubrizgati određenu dozu empatije - dodao je ovaj mladić.

Poruka je osvanula na instagram stranici "Serbia_live" i privukla ogromnu pažnju javnosti!

Kurir.rs/Blic

Preneo: M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track