RADOVI U DEČANSKOJ PRODUŽENI ZA JOŠ 2 DANA: Evo od kog datuma se otvara ulica za saobraćaj
Foto: Kurir

RADOVI U DEČANSKOJ PRODUŽENI ZA JOŠ 2 DANA: Evo od kog datuma se otvara ulica za saobraćaj

Beograd -

Rok za završetak radova u delu Dečanske ulice, od Nušićeve do Trga Nikole Pašića, produžen je do kraja dana u četvrtak, 14. marta, saopšteno je iz "Beogradskog vodovoda i kanalizacije".

Alternativni režim saobraćaja i javnog gradskog prevoza, koji je zbog najavljenih radova uspostavljen u Dečanskoj i okolnim ulicama, ostaje na snazi i tokom dodatnih nekoliko dana.

U toku su radovi na sanaciji kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži. Pored ovih radova i ekipe JKP-a „Beogradske elektrane” istovremeno izvode radove na toplovodu, kako bi bilo izbegnuto ponovno zatvaranje i raskopavanje Dečanske ulice.

Svi radovi na kanalizacionoj mreži i toplovodu biće završeni, a kolovoz vraćen u prvobitno stanje betoniranjem i asfaltiranjem u četvrtak, 14. marta. U petak, 15. marta, biće pušten u saobraćaj deo Dečanske ulice, od Nušićeve do Trga Nikole Pašića.

Iz ovog preduzeća uputili su izvinjenje zbog produženja roka i apelovali na dodatno strpljenje i razumevanje. Odgovornim i zajedničkim pristupom izvođenju radova obezbeđuje se da vitalna gradska infrastruktura u zoni Trga Nikole Pašića i u narednom periodu bude funkcionalna i pouzdana za korišćenje, navedeno je u saopštenju.

(Kurir.rs/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track