BEOGRAĐANI PONOVO UPOZORAVAJU NA NAPADNOG ČISTAČA CIPELA: Naplatio čišćenje 2.750 dinara, ovako navuče ljude da se zaustave (FOTO)
Foto: Shutterstock

pažnja

BEOGRAĐANI PONOVO UPOZORAVAJU NA NAPADNOG ČISTAČA CIPELA: Naplatio čišćenje 2.750 dinara, ovako navuče ljude da se zaustave (FOTO)

Beograd -

Beograđani na društvenim mrežama ponovo upozoravaju na napadnog čistača cipela koji od prolaznika traži novac u Knez Mihailovoj.

Na Instgram stranici moj_beo_grad_ pojavila se objava građana koje je prevario da se zaustave, a onda počeo da im čisti cipele i istu uslugu debelo naplati.

- U Knezu čovek na ulici koji verovatno ljudima čisti patike je tražio upaljač i ja i moj drug smo mu prišli i dali upaljač. Odjednom je počeo da nam čisti patike i nakon što smo mu rekli da prestane, da ne želimo naplatio nam je 2.750 dinara. Mi smo mu dali 5.000 jer čovek ne bi prestao da nam priča kako moramo da mu damo. Posle smo mu prišli i rekli da mi nismo hteli i da nam vrati pare. Čovek je skontao šta se dešava, pokupio se i otišao - piše u video-snimku.

Knez Mihailova, čistač cipela
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad_

Podsetimo, nedavno se na beogradskim Instgram stranicama pojavio apel ljudima koji šetaju ovom ulicom u samom srcu grada da pripaze na čistača cipela koji je napadan i traži čak i do 10 evra od prolaznika za čišćenje cipela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track