"PUŠTAJU MUZIKU DO DASKE DO 6 UJUTRU SA OTVORENOM TERASOM!" Beograđani muče muku sa komšijama, pa odlučili da im se obrate (FOTO)
Foto: Profimedia

strašno!

"PUŠTAJU MUZIKU DO DASKE DO 6 UJUTRU SA OTVORENOM TERASOM!" Beograđani muče muku sa komšijama, pa odlučili da im se obrate (FOTO)

Beograd -

Stanari jedne zgrade na Zvezdari muče muku sa bahatim komšijama koji navodno do šest ujutru puštaju glasnu muziku i to sa otvorenom terasom.

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se objava sa njihovim tvrdnjama o komšijama koji narušavaju mir u zgradi.

- Već treću noć za redom porodica imaju troje male dece muziku do daske sa otvorenom terasom do pet, šest ujutru ovako se deru, lupaju, haos. Imam malu bebu i išla sam da ih lepo zamolim da samo malo utišaju oni su još više pojačali - navodi se u njihovoj objavi i dodaje:

stanari, zgrada
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

- Komunalnu zvala, rekli su doći će, ali su pretrpani. Beba mi budna, plače i što je najgore nemam ja jedina bebu u zgradi i niko ne sme da ode da mu se kaže nego svi ćute i pričaju između sebe i postavljam pitanje ko je ovde gori. Drežnička Zvezdara.

Inače, buka u stanu može biti izuzetno iritantna i da ozbiljno remeti mir i udobnost stanara. Nepoštovanje kućnog reda može da rezultira i novčanim kaznama, što utiče na održavanje reda i disciplinovanje stanara. Sankcije u vidu novca za nepoštovanje osnovnih pravila stambenih prostora kreću se od 5.000, pa sve do 150.000 dinara.

Bonus video:

02:27

SVAKA ZGRADA ĆE BITI RANGIRANA PO KVALITETU I VREDNOSTI Kuronski: Ulaganje u izolaciju nekretnina isplatiće sa za 4-5 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track