Automobilom pravo u banderu

Hitna pomoć

Automobilom pravo u banderu

Beograd -
Saobraćajni udes dogodio se i rano jutros oko 03.40 kod Bogoslovije kada je automobil udario u banderu, ali niko od povređenih nije zatečen na licu mestu

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, od kojih jedna teže, navela je Macura.

U saobraćajnom udesu u Dobanovcima u ulici Braće Vranješ oko 20.15 časova povređene su dve osobe od kojih jedna teže, rekla je Macura. Ženska osoba stara oko 49 godina, koja se u vozilu nalazila na mestu suvozača, zadobila je prelom butne kosti i povredu stomaka, dok je muškarac star 53 godine, vozač, zadobio povrede glave i grudnog koša. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

U saobraćajnom udesu oko 22.30 časova na uglu ulica Vojislava Ilića i Kružnog puta na Voždovcu, muškarac star oko 30 godina, koji se nalazio na mestu suvozača, zadobio je povredu glave i pod sumnjom da ima potres mozga prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura. Saobraćajni udes dogodio se i rano jutros oko 03.40 kod Bogoslovije kada je automobil udario u banderu, ali niko od povređenih nije zatečen na licu mestu, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći obavila 112 intervencija, od kojih 11 na javnom mestu, a pomoć lekara su najčešće tražili hipertoničari, srčani bolesnici i astmatičari. Macura je savetovala da se pričuvaju srčani bolesnici i osobe koje imaju problem s moždanom cirkulacijom. Ona je savetovala i adekvatno oblačenje i nošenje odgovarajuće obuće, provetravanje prostorija u kojima se boravi, uzimanje vitamina C i zaštitu od respiratornih infekcija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track