Nema više otvorenog autobusa do Avale

Kraj sezone

Nema više otvorenog autobusa do Avale

Beograd -
Tura „Iz srca grada do Avale" zvanično je otvorena 12. maja 2012. godine, a priliku da prepoznatljivim autobusom stignu do Avale imalo je više od 4.000 građana

BEOGRAD - Zbog vremenskih prilika kružna tura do Avale i razgledanje Beograda Lastinim otvorenim autobusom neće više saobraćati ove godine, saopštila je Turistička agencija „Lasta".

Tura „Iz srca grada do Avale“ zvanično je otvorena 12. maja 2012. godine, a priliku da prepoznatljivim autobusom stignu do Avale imalo je više od 4.000 građana.

Takođe, privedeno je kraju i razgledanje Beograda otvorenim autobusom koje je od ove godine prvi put u kompletnoj organizaciji Laste.

„Razgledanje Beograda otvorenim autobusom pomoću audio vodiča, na osam jezika, u kompletnoj je organizaciji naše kompanije. Veliki broj kako stranih, tako i domaćih gostiju koristilo je naše usluge što nas čini jako ponosnim“, istakla je Ana Petrović, PR menadžer Laste i dodala da se nada da će za obilazak ove destinacije građani ostati zainteresovani i naredne godine.

Inače, saobraćajno preduzeće „Lasta“, kao najveće saobraćajno preduzeće u jugoistočnoj Evropi, ove godine proslavlja 65 godina od svog osnivanja.

Jubilarnu godinu obeležava u znaku veće ponude svojim putnicima, a u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, „Lasta“ će u predstojećem periodu povećavati mogućnost izbora za razgledanje prestonice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track