Teatar fest u Centru za kulturu Rakovica

Od 9. do 12. decembra

Teatar fest u Centru za kulturu Rakovica

Beograd -
Festival će u nedelju u 19.30 časova otvoriti Pozorište mladih iz Novog Sada predstavom "Povodom galeba", inspirisanoj "Galebom" Antona Pavloviča Čehova

BEOGRAD - Teatar fest, festival nagrađenih pozorišnih predstava iz cele Srbije, održaće se peti put u Centru za kulturu Rakovica od 9. do 12. decembra pod sloganom "Cela Srbija u Beogradu - ceo Beograd u Rakovici". Festival će u nedelju u 19.30 časova otvoriti Pozorište mladih iz Novog Sada predstavom "Povodom galeba", inspirisanoj "Galebom" Antona Pavloviča Čehova. Istog dana u 19 časova biće otvorena likovna izložba "Poljski pozorišni plakat", koju će otvoriti Andžej Jasionovski, ambasador Republike Poljske, i teatrolog Jovan Ćirilov.

Sve pozorišne predstave održaće se u 19.30 časova, a cena ulaznice je 500 dinara. Svake večeri moći će da se razgovara sa akterima predstava.

Pozorišna publika će moći da uživa u predstavama "Transilvanija" Pozorišta "Zoran Radmilović" iz Zaječara (ponedeljak), "Iza rešetaka" Kruševačkog narodnog pozorišta (utorak), "Noć u kafani Titanik" Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca (sreda).

Poslednjeg dana festivala od 18.30 časova održaće se promocija knjige "Egon Savin", čiji je izdavač Srpsko narodno pozorište iz Novog Sada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track