Gužva na Pančevcu i pored Sajma
Foto: Beta

Saobraćaj

Gužva na Pančevcu i pored Sajma

Beograd -
Uvedena je linija 26 L koja danas počinje rad na relaciji od naselja Medaković do Padine, odnosno Braće Jerković, a tramvaji na liniji 3 sada saobraćaju skraćenom trasom do Topčidera

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je pojačan na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru glavnog grada i u delu pored Beogradskog sajma, ali se za sada obavlja bez gužvi i zastoja, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Milan Simić.

On je rekao da se tokom dana očekuje gužva na prilazima Beogradu i na periferiji prestonice. Na beogradskim ulicama saobraća 1.325 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.087 autobusa, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Dejan Vuković.

Uvedena je linija 26 L koja danas počinje rad na relaciji od naselja Medaković do Padine, odnosno Braće Jerković, rekao je Vuković i dodao da tramvaji na liniji 3 sada saobraćaju skraćenom trasom do Topčidera.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 630 polazaka, izjavio je dežurni otpravnik BAS-a Milutin Božić.

On je dodao da je saobraćaj normalizovan u odnosu na jučerašnji i prekjučerašnji dan kada su u Beogradu i Srbiji pale velike količine snega."Lasta" je planirala da 599 vozila ostvare 6.243 polaska, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi tog preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja