Deda Mraz posetio decu u Tiršovoj
Foto: Beoinfo

Podelio paketiće

Deda Mraz posetio decu u Tiršovoj

Beograd -
Ovo je način da im malo ulepšamo predstojeće praznike i da ih oraspoložimo, sa velikom željom da što pre ozdrave i da se vrate svojim porodicama i drugarima, rekla zamenica gradonačelnika Tatjana Pašić

BEOGRAD - Novogodišnji i božićni praznici stigli su i u Dečju bolnicu u Tiršovoj, gde su danas zamenica gradonačelnika Tatjana Pašić i predsednik opštine Palilula Stojan Nikolić podelili slatke paketiće deci koja se nalaze na bolničkom lečenju.

Deda Mraz je stigao do svih 230 mališana, koliko ih je trenutno na lečenju u ovoj ustanovi, a novogodišnje paketiće primiće oko 600 dece iz beogradskih stacionara dečjih bolnica, u okviru tradicionalne manifestacije "Deda Mraz je sa Palilule".

"Grad Beograd i opština Palilula potrudili su se da nabave paketiće za svu onu decu koja će, nažalost, Novu godinu dočekati u beogradskim bolnicama. Ovo je način da im malo ulepšamo predstojeće praznike i da ih oraspoložimo, sa velikom željom da što pre ozdrave i da se vrate svojim porodicama i drugarima", izjavila je Tatjana Pašić.

Predsednik opštine Palilula Stojan Nikolić rekao je da će slatke paketiće dobiti svi mališani koji se nalaze na bolničkom lečenju na Institutu za majku i dete, na dečjim odeljenjima u kliničko-bolničkim centrima "Zemun", "Zvezdara", "Dr Dragiša Mišović" i Dečjoj bolnici "Olga Dedijer".

Prof. dr Ida Jovanović, direktorka Univerzitetske dečje klinike, zahvalila je u ime dece i zaposlenih Upravi Beograda i opštini Palilula što su deci priredili ovu slatku radost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track