Kreativna radionica za učenike srednjih škola
Foto: Beoinfo

Kulturni centar Beograd

Kreativna radionica za učenike srednjih škola

Beograd -
Ciljevi obuke su upoznavanje sa aktuelnom savremenom vizuelnom umetnošću i razvoj kreativnosti

BEOGRAD - U Kulturnom centru Beograda, galeriji Artget, od 9. do 15. januara u vremenu od 13 do 16 časova održaće se kreativna radionica "Artedu 3", o savremenoj vizuelnoj umetnosti za učenike srednjih škola.

Izložba njihovih radova održaće se 19. januara. Autorka i voditeljka programa je Ana Nedeljković. Program je podržao Sekretarijat za sport i omladinu, a organizatori su Kulturni centar Beograda i Udruženje "Artedukacija".

Ciljevi obuke su upoznavanje sa aktuelnom savremenom vizuelnom umetnošću i razvoj kreativnosti. Polaznici će zanimljivim tehnikama crtanja (veliki zajednički crteži, crtanje na majicama, fotografija, kratke video-forme) i pristupima, u kreativnoj atmosferi Kulturnog centra Beograda, istraživati na koje je sve načine moguće iskazati mišljenja, stavove i emocije jezikom savremene umetnosti. Radionica ima unapred utvrđeni program, koji se sastoji od kratkih predavanja i praktičnog rada.

Program je besplatan, a obezbeđen je i sav potreban materijal. Broj polaznika je ograničen, a prijavljivanje se vrši na adresu anedeljkovic1@yahoo.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track