Popust za Madlenijanum za uredne platiše Infostana
Foto: Kurir

Popust za Madlenijanum za uredne platiše Infostana

Beograd -
Svi ljubitelji pozorišta i opere koji redovno plaćaju komunalne usluge biće u mogućnosti da gledaju neograničeni broj predstava u izvođenju domaće produkcije "Madlenijanuma" sa popustom od 30 odsto do kraja 2013.

BEOGRAD - Svi ljubitelji pozorišta i opere koji redovno plaćaju komunalne usluge će zahvaljujući saradnji JKP "Infostan" i Opere i teatra "Madlenijanum" biti u mogućnosti da gledaju neograničeni broj predstava u izvođenju domaće produkcije "Madlenijanuma" sa popustom od 30 odsto do kraja 2013. godine, saopšteno je iz JKP "Infostan".

Ulaznica za pozorišne predstave "Madlenijanuma" je uplatnica objedinjene naplate na kojoj je naznačeno "zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze".

Na isti način, ažurni korisnici mogu da gledaju mnogobrojne predstave u "Ateljeu 212" sa popustom pri kupovini karata do 50 procenata i predstave u amaterskom pozorištu "Dadov" po ceni od 200 dinara.

Iz ovog javnog komunalnog preduzeća podsećaju da redovne platiše mogu da kupe godišnje karte za plivalište Tašmajdan sa popustom od 20 odsto. Osim toga, mogu ostvariti i 30 odsto popusta prilikom kupovine godišnje članske karte za Biblioteku grada Beograda.

JKP "Infostan" još jednom zahvaljuje svim korisnicima komunalnih usluga koji plaćaju svoje potrošene obaveze na vreme i podseća da samo oni mogu koristiti popust i subvenciju pri plaćanju računa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track