JKP VODOVOD: Vlasnik propalog automobila ima pravo na odštetu!
Foto: Marina Lopičić

Poziv

JKP VODOVOD: Vlasnik propalog automobila ima pravo na odštetu!

Beograd -
Portparolka JKP Vodovod i kanalizacija saopštila je da vlasnik propalog vozila ako želi naknadu štete može lično da dođe u to preduzeće podnese pisani zahtev i preda policijski zapsinik

BEOGRAD - Vlasnik automobila koji je propao kroz kolovoz kod Cvetkove pijace zbog pucanja vodovodne cevi može da traži nadoknadu štete od "Beogradskog vodovoda i kanalizacije", rečeno je u tom preduzeću.

Kako je rekla portparolka tog preduzeća Zdenka Anđelković, vlasnik tog automobila ako želi naknadu štete može lično da dođe u to preduzeće u Ulici kneza Miloša i podnese pisani zahtev.

Uz zahtev, kako je navela, treba da podnese i policijski zapisnik. Komisija tog preduzeća će proceniti štetu, dodala je Anđelkovićeva.

Prema njenim rečima, ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" su tokom noći otklonile kvar i jutros oko pet sati svi stanari okolnih zgrada u tom delu Beograda ponovo imaju vodu.

U tom preduzeću su naveli da su mnogi faktori uticali na pucanje cevi, među kojima su opterećenost zbog saobraćaja i starost cevi.

Juče je zbog pucanja vodovodne cevi kod Cvetkove pijace automobil propao kroz kolovoz, a saobraćaj je bio potpuno obustavljen.

Kako je ranije rečeno u Gradskom saobraćajnom preduzeću, saobraćaj u Bulevaru kralja Aleksandra biće normalizovan u sredu. Posle popravke vodovodne cevi ostalo je da se još asfaltira taj deo kolovoza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track