SRAMOTA: Taksista Francuskinji vožnju od aerodroma do Palasa naplatio 65 evra!
Foto: Twitter/ Mondo

Bruka u sred Beograda

SRAMOTA: Taksista Francuskinji vožnju od aerodroma do Palasa naplatio 65 evra!

Beograd -
Taksista je gošći iz Francuske za vožnju od beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" do hotela "Palas" u centru grada naplatio neverovatnih 65 evra

BEOGRAD - Da beogradski taksisti koji sačekuju mušterije na aerodromu, železničkoj i autobuskoj stanici umeju da budu pravi "razbojnici" nije novina, ali je jedan vozač baš preterao.

Sudeći prema informaciji koju šeruju korisnici Twittera, sa "dokaznim materijalom", odnosno računom, taksista je gošći iz Francuske za vožnju od beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" do hotela "Palas" u centru grada naplatio neverovatnih 65 evra.

Inače, cena vožnje na ovoj distanci ne bi smela da prelazi više od 1.800 dinara, odnosno nešto više od 15 evra.

U BeoTaxiju, čiji je "falični" račun izdat "ojađenoj" mušteriji kažu da je račun nepravilno ispisan, jer nema početne i krajnje tačke vožnje, pa ni broja vozila i imena vozača.

Oni navode i da je mušterija mogla da dobije račun "BeoTaksija" u vozilu nekog drugog Taksi prevoznika."Nije retkost da taksisti 'BeoTaksija' račune daju svojim kolegama", kažu u ovom taksi udruženju i dodaju da bi, ukoliko se dokaže da je njihov vozač u pitanju on bio izbačen iz udruženja i bila bi mu oduzeta dozvola za taksiranje.

Upravo da bi se sprečila ovakva "otimačina", na beogradskom aerodromu postoji pult na kome putnici dobijaju vaučere za prevoz taskijem, sa garantovanom cenom prevoza u zavisnosti od zone, tj dužine vožnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track