U toku prijava na konkurs "Najlepši ulaz 2013“
Foto: Jp Gradsko Satambeno

Javno preduzeće „Gradsko stambeno“

U toku prijava na konkurs "Najlepši ulaz 2013“

Beograd -
Prijave se podnose do 10. oktobra 2013. godine, a detaljne informacije o konkursu i prpozicijama obajvljene su na zvaničnoj internet strani preduzeća www.stambeno.com

Naslovna gradsko stambeno

Javno preduzeće "Gradsko stambeno“ 15. avgusta ove godine otvorilo je nagradni konkurs "Najlepši ulaz 2013“.

Podesećamo da je do zatvaranja konkursa ostalo nešto manje od mesec dana i pozivamo sve sugrađane da se prijave i pokažu da se uz malo uloženog truda može ulepšati životni prostor.

"Konkurs za izbor najlepšeg ulaza Grada organizujemo treću godinu za redom sa ciljem da Beograđanima ukažemo na značaj negovanja kulture stanovanja i dobrih komšijskih odnosa, ali i da podsetimo stanare stambenih zgrada da vode računa i o uređenju i očuvanju zajedničkih prostorija koje su, takođe, u njihovom vlasništvu. Prijavite se, pokažite slogu na delu, dajte dobar primer ostalim sugrađanima i osvojite vrednu nagradu“, pozvala je na učešće u konkursu Kristina Lazarević, portparol JP „Gradsko stambeno“.

Prijave se podnose do 10. oktobra 2013. godine, a detaljne informacije o konkursu i prpozicijama obajvljene su na zvaničnoj internet strani preduzeća www.stambeno.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track