JOŠ MESEC DANA DO IZVLAČENJA 2 STANA: U igri već više od 2 miliona skeniranih fiskalnih računa! EVO KAKO SE BIRA DOBITNIK NAGRADA
Foto: Ministartsvo finansija

ŠALJITE KODOVE

JOŠ MESEC DANA DO IZVLAČENJA 2 STANA: U igri već više od 2 miliona skeniranih fiskalnih računa! EVO KAKO SE BIRA DOBITNIK NAGRADA

InfoBiz -

Građani Srbije su za pet dana skenirali više od dva milion fiskalnih računa, u okviru Prvog kruga nagradne igre ''Uzmi račun i pobedi 2023", objavljeno je na istoimenom sajtu.

Ukupan nagradni fond novog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" čini 10 stanova vrednih 1,7 miliona evra, a prvo izvlačenje je na današni datum sledećeg meseca, 28. januara 2023. godine!

stanovi, Galenika, Beograd, Zemun, useljnje, Vojska Srbije
foto: Ministarstvo Odbrane

Kako je objašnjeno na sajtu posvećenom ovoj nagradnoj igri, u izvlačenju učestvuju svi računi koji su u mobilnu aplikaciju Uzmi račun i pobedi uneseni do 12 sati na dan izvlačenja.

Računi uneseni posle navedenog roka na dan izvlačenja, kao i računi koji nisu izvučeni u jednom od izvlačenja, učestvuju u narednim izvlačenjima, sve do poslednjeg, petog izvlačenja.

Mogu se slati računi sa QR kodom izdati od 1. maja ove godine kada je stupio na snagu Zakon o eFiskalizaciji.

Izvučeni dobitnik mora u potpunosti ispuniti sve uslove za učešće navedene u pravilima nagradne igre Uzmi račun i pobedi kako bi dobio nagradu.

Kako se bira dobitnik?

Uzmi račun i pobedi
foto: Prinscreen

Izvlačenje nagrada obaviće se izvlačenjem kuglica iz bubnja u kome će se naći šest setova sa brojevima od 0 do 9. Izvlači se šestocifreni broj (prva kuglica predstavlja prvu cifru broja, druga drugu i tako do šeste kuglice).

Nakon izvlačenja numeričkog dela, uvidom u sistem se utvrđuje koja kombinacija slova je mogući dobitak i u zavisnosti od toga se pristupa izvlačenju slovne kombinacije, da bi na kraju sjedinjenje dva slovna i šest numeričkih karaktera dalo jedinstveni dobitni kod.

U okviru tekućeg kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi biće pet izvlačenja koja će biti organizovana svake subote od 28. januara do 25. februara, na prvom programu RTS-a sa početkom u 18 sati.

Termini izvlačenja:

  • Prvo izvlačenje 28. januara 2023 - Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu
  • Drugo izvlačenje 4. februar 2023 - Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu
  • Treće izvlačenje 11. februar 2023 - Dva dvosobna stana u Beogradu
  • Četvrto izvlačenje 18. februar 2023 - Dvosoban i trosoban stan u Beogradu
  • Peto izvačenje 25. februar 2023 - Trosoban i četvorosoban stan u Beogradu

Uslovi za učešće

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije koja fiskalni račun sa QR kodom, izdat na teritoriji Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum, pošalju putem mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi" koja je dostupna u Google Play i Apple prodavnicama.

Fiskalni račun nije ograničen u pogledu minimalne vrednosti.

"Uzmi račun i pobedi“ je nagradna igra sa fiskalnim računima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om, kako bi motivisala građane da se zainteresuju za temu sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje tako što će uzimati fiskalne račune prilikom svake kupovine, bila ona velika ili mala.

Kurir. rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track