ŽENA ODBILA DA IZDA STAN RUSIMA ZA 600 EVRA! Njen brat otkrio razlog, a komentari šokirali: "Uskratila porodici lepu svotu"
Foto: T.Ilić

za pohvalu

ŽENA ODBILA DA IZDA STAN RUSIMA ZA 600 EVRA! Njen brat otkrio razlog, a komentari šokirali: "Uskratila porodici lepu svotu"

InfoBiz -

U proteklih nekoliko meseci veliki broj Rusa doselio se u Srbiju, te su zbog toga cene kiraja dosta porasle, a bilo je slučajeva kad su stanodavci izbacivali podstanare kako bi stanove izdali po većoj ceni.

Ipak, da i dalje ima onih stanodavaca za primer i pohvalu pokazuje i slučaj jedne žene i njenog stana u Novom Sadu.

"Jako sam ponosan na sestru jer je odbila da izda dupleks stan na Novom naselju Rusima za 600 € nego je ostavila u stanu muškarca, ženu sa 2 male devojčice i da joj ne plaćaju ništa nego samo da se pobrinu oko računa", stoji u objavi na Tviteru.

Kako je dalje objašnjeno u nizu, reč je o dupleksu, a cela porodica koja iznajmljuje stan živi u Nemačkoj i bavi se medicinom, te ne zavise od kirije.

Ovaj primer je za svaku pohvalu, međutim, među komentarima se našlo više onih ljudi koji i ne misle baš tako.

"Ne plaćaju ništa? Ovo se nije desilo, a ako se kojim slučajem desilo onda je teška budala", jedan je od komentara, a ubrzo je usledio odgovor i autora tvita.

"Gospodine, to što bi vi na primer bez imalo srca izbacili ženu, muza i dvoje male dece iz stana jer ne mogu da plaćaju sve neki ne bi. Prijatno."

"Jako pametno…Uskratila je svojoj porodici lepu svotu novca mesečno", prokomentarisala je druga korisnica ove mreže.

Ostali koji su komentarisali imali su samo reči hvale za ovaj potez.

"Bravo, živa bila!", "Svaka čast za to", "I ja sam ponosan na tvoju sestru", dodali su drugi korisnici mreže.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track