STATUS IZAZVAO HAOS: Otići će Rusi, samo polako! Stanodavci pokazali koliko je (ne)istinita priča o srpskom gostoprimstvu
Foto: Profimedia

rasprava zbog bahatih stanodavaca

STATUS IZAZVAO HAOS: Otići će Rusi, samo polako! Stanodavci pokazali koliko je (ne)istinita priča o srpskom gostoprimstvu

Društvo -

Dolazak stranaca u našu zemlju iskoristio je veliki broj stanodavaca, a mnogi od njih uvećali su cene svojih kirija, a srpske stanare isterali na ulicu!

Upravo to je navelo jednog korisnika društvenih mreža da otvori temu o ovoj problematici.

- Otići će Rusi, samo polako... - napisao je korisnik.

Status
Statusfoto: Printscreen Facebook

Nakon ove objave, mreže su se usijale!

- Manje više to. Nego zamislite kakav smo mi narod. Da li bi Rus ili Ukrajinac isterao svoje ljude zbog nas? Ajde zamislite tu situaciju. Ko smo mi? Kuda idemo? Smrad do smrada - ogorčen je jedan od korisnika društvenih mreža.

Pojedini korisnici ogorčeni su na bahate stanodavce, dok je bilo i onih koji su ih branili.

Bonus video:

01:57

BUBAŠVABE, SMRDIBUBE I PACOVI MUČE STANARE JEDNE ZGRADE: Upravnik zgrade kaže da REŠAVAJU probleme na vreme (KURIR TELEVIZIJA)

- Zašto bi stan koji mogu da izdam za 400 evra, dao za 200? Kakva humanost? Kako tržište kaže, početak i kraj - napisao je jedan korisnik.

Ipak je velika većina pisala da je sramota izbacivati svoj narod.

- Ružno je ako ti je neko godinama stanar i ti odlučiš da ga izbaciš zbog većih para, nije ljudski - dodala je jedna devojka.

Pojedini smatraju i da su stanodavci visokim cenama pokazali i "koliko su nam Rusi bratski narod."

- Pokazali smo koliko mi zaista volimo Ruse i smatramo ih braćom i koliko je zaista (ne)istinita ona priča o čuvenom srpskom gostoprimstvu - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

Prevaranta, koji je boravio kod mene u stanu i nakon Što je demolirao stan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track