EVO ŠTA SVE RADE BAHATI VLASNICI STANOVA: Žena dala depozit i ostala bez stana jer je odbila da se upozna sa kumom stanodavaca!
Foto: Profimedia

SRAMOTA

EVO ŠTA SVE RADE BAHATI VLASNICI STANOVA: Žena dala depozit i ostala bez stana jer je odbila da se upozna sa kumom stanodavaca!

Društvo -

Jedna žena koja izdaje stan pokušala je da nabaci svog kuma ženi koja je želela da bude njen podstanar, a nakon toga ju je ostavila bez dogovorenog krova nad glavom!

Dolaskom stranaca u našu zemlju stanodavci su počeli da rade sve i svašta, ali novina je da su počeli i da nabacuju svoju rodbinu stanarima.

stan, selidba
foto: Profimedia

- Žena me je upravo ispalila za stan koji sam čekala duže od mesec dana. Prvo je pokušala da mi ponudi upoznavanje sa kumom, a kasnije je rekla da mogu, ako me to vređa, slobodno da odustanem. Tako da sam par dana pred useljenje ostala bez stana - napisala je jedna žena na društvenim mrežama.

Korisnici društvenih mreža pitali su se nakon ove objave šta se dešava sa stanodavcima i zašto rade ovakve i slične stvari stanarima.

- Šta se dešava sa ljudima? Zašto rade ovakve stvari? - upitala se jedna korisnica društvenih mreža.

Inače, žena koja je ostala bez stana jer je odbila upoznavanje sa kumom stanodavaca, napisala je da je dala čak i depozit.

- Ja sam šokirana! Ovo zaista nije u redu. Nadam se da ćete uskoro pronaći stan - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

05:12

STANODAVCI ISELJAVAJU SRBE DA BI RUSIMA I UKRAJINCIMA IZDALI STANOVE Stručnjaci otkrivaju nabolje vreme za kupovinu nekretnina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track