Mihajlovićeva: SNS ne kontroliše medije
Foto: Fonet

Odbacuje optužbe

Mihajlovićeva: SNS ne kontroliše medije

Društvo -
Da li treba da se setimo kako su izgledali mediji u predizbornoj kampanji prošle godine, da li treba da se setimo onih spotova? Ja bih volela da se to više nikada ne dešava u Srbiji, bez obzira ko je na vlasti, navela je funkcionerka SNS

BEOGRAD - Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović odbacila je danas ocenu DS da SNS kontroliše medije i upitala ko "reketira" glasila - predsednik SNS Aleksandar Vučić, ili lider demokrata Dragan Đilas.

Po njenim rečima, najbolji komentar na tvrdnju funkcionera DS Borislava Stefanovića je izveštaj pokojne predsednice Saveta za borbu protiv korupcije Verice Barać o stanju u medijima.

"Kada se to pogleda, svima će sve biti jasno. Da li treba da se setimo kako su izgledali mediji u predizbornoj kampanji prošle godine, da li treba da se setimo onih spotova? Ja bih volela da se to više nikada ne dešava u Srbiji, bez obzira ko je na vlasti", rekla je Zorana Mihajlović.

Član Predsedništva DS Borislav Stefanović izjavio je danas da je Srpska napredna stranka "apsolutni nosilac zlatne medalje u kontroli medija i cenzuri" i pored svih kritika na račun perioda vladavine DS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track