Huligani ove godine oštetili 120 fijata 500l

Napadaju železničke kompozicije

Huligani ove godine oštetili 120 fijata 500l

Društvo -
Većina vandalizama se dešavalo na teritoriji Crne Gore. Radnici koji su zaposleni na transportu vozila su prijavili pucnjavu i pronađena su tanad. Uz to, registrovano je i da su sa jednog automobila skinuta sva četiri točka

KRAGUJEVAC - U toku ove godine, na putu od Kragujevca do luke Bar, huligani su oštetili 120 automobila „fijat 500 l“ . Na železničku kompoziciju koja prevozi automobile bacano je kamenje, bilo je krađa, a čak je zabeleženo i da su pucali na automobile iz vatrenog oružja.Većina vandalizama se dešavalo na teritoriji Crne Gore. Radnici koji su zaposleni na transportu vozila su prijavili pucnjavu i pronađena su tanad. Uz to, registrovano je i da su sa jednog automobila skinuta sva četiri točka.MUP Crne Gore je saopštio da je od 12. avgusta 2012. na pruzi na relaciji Beograd – Bar, na teritoriji Crne Gore registrovala pet slučajeva kamenovanja, a zbog toga su uhapšena dva maloletna lica.

U jednoj kompoziciji ima 212 vozila. Njih prate tri policajca do Prijepolja. Posle toga, kompozicija putuje 20 kilometara bez pratnje, a kada uđe u Crnu Goru, pratnju preuzimaju crnogorski policajci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track