Ninković za Kurir: Akcija za Unu još traje, nisam dao ceo iznos!

Dobrotvor poziva na nastavak humanitarne akcije

Ninković za Kurir: Akcija za Unu još traje, nisam dao ceo iznos!

Društvo -
Tačno je da sam uplatio novac za Unino lecenje, ali daleko od toga da je uplaćena cela neophodna suma, kaže fudbaler Crvene zvezde

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković pozvao je večeras, u izjavi za Kurir, da se nastava akcija prikupljanja novca za pomoć maloj Uni Savić. Ne želeći da precizira koliko je novca lično dao u humanitarne svrhe za Unu Savić, Ninković dodaje da nije uplatio celu sumu od 80.000 evra i poziva na nastavak akcije.- O ovim stvarima nikada nisam govorio, niti ću govoriti, ali sada moram jer su u javnosti objavljene neke neistine. Tačno je da sam uplatio novac za Unino lečenje, ali daleko od toga da je uplaćena cela neophodna suma. Ovo govorim jer ne zelim da se stvori problem njenim roditeljima i da se misli da je uplaćen ceo iznos za njeno lečenje, a nije - poručuje Ninković.

Pomozite bolesnima!

S obzirom na to da se ne zna koliko će još novca biti potrebno za boravak u bolnici i nastavak lečenja, možete uplaćivati novac, a sva sredstva koja "preteknu" porodica Savić će uplatiti u humanitarni fond Sergeja Trifunovića kako bi se pomoglo i drugoj bolesnoj deci.Račun za pomoć otvoren je u Komercijalnoj banci na ime Una Savićbr. dinarskog računa: 205-9011005219862-38br. deviznog računa: 9031019889411 RS35205903101988941194SMS broj za pomoćZa pomoć maloj Uni Savić aktiviran je i poseban SMS broj na koji se mogu slati poruke i tako donirati novac na njen račun. Broj na koji treba poslati poruku je 2205, a cena SMS je 100 dinara. Važi za sve mreže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track