BELI MAG: Vučić pobeđuje na izborima, pravi koaliciju sa Čovićem i Dačićem!

Lav Geršman o izborima 16. marta

BELI MAG: Vučić pobeđuje na izborima, pravi koaliciju sa Čovićem i Dačićem!

Društvo -
"U kamionima mi dolaze političari i novinari pred izbore, u nadi da će saznati rezultate, i spremni su da za to odreše kesu koliko god treba", kaže Lav Geršman

BEOGRAD - Magistar bele magije, kako se predstavlja, a Ukrajinac po rođenju, beli mag Lav Geršman otkriva kako će se završiti predstojeći parlamentarni izbori i na koji način se političari štite od zlih sila.

Razgovor sa Lavom Geršmanom vođen je u njegovom preduzeću "Sreća”, osnovanom 1991. godine uz finansijsku pomoć pokojnog Dragana Maleševića Tapija, velikog Geršmanovog prijatelja. Da se zaista radilo o velikom prijateljstvu govore i Tapijeve slike koje zauzimaju svaki kutak zidova. Beli mag se i danas bavi pomaganjem ljudima, ali najviše „mušterija” ima, kako kaže, baš pred izbore."U kamionima mi dolaze političari i novinari pred izbore, u nadi da će saznati rezultate, i spremni su da za to odreše kesu koliko god treba. Nijedan ni ne pita šta će biti sa Srbijom nakon izbora, interesuje ih samo šta će se desiti sa njima", objašnjava beli mag.

Kako kaže, kada prođe izborna gungula, ostaje zaboravljen do sledećih izbora, sa previsokim porezima i zabranom reklamiranja.

Prema njegovim rečima naredna godina je idealna za promenu strukture vlasti, a u tom periodu su i najveće šanse da kralj dođe na vlast. Taj vremenski okvir povoljnih okolnosti za kralja će trajati četiri godine.

"Nesumnjivo će pobedu na predstojećim izborima odneti Vučić. Moguće je da će koaliciju napraviti sa Čovićem i Dačićem. Oni su trenutno jedini pravi profesionalci u srpskoj politici", otkriva Lav Geršman rezultate izbora koji nas očekuju 16. marta.

Što se ekonomskih prilika tiče, Geršman nema preterano optimistične prognoze.

"Dolar će strašno devalvirati, što je posledica urušavanja finansijske piramide na kojoj se njihova ekonomija zasniva već decenijama. Ogroman deo dolara je u Rusiji, i devalvacija dolara će za posledicu imati to da će rublja preuzeti primat, i biće jača od dolara", rekao je Geršman i dodao da svet "drmaju” tri države, a to su Rusija, Kina i Poljska.

Što se tiče rata u Ukrajini Geršman kaže da su kriminalci doveli novu vlast u Ukrajini i zatekli praznu blagajnu.

"Vlast nije izabrana priznatim putem. Jedina istina je da se sve ovo dešava kako bi NATO postavio svoje baze što blize Rusiji, ovo nije revolucija nego puč. Kada je Krim oduzet Turskoj u Krimskom ratu, on je po ugovoru pripao Rusiji dok ga Rusija ne pokloni. Hruščov je Krim poklonio Ukrajini, ali dok je postojao SSSR. Kada se Ukrajina odvojila, Rusi nisu tražili Krim da bi održali dobre odnose", otkriva za kraj razgovora Lav Geršman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track